Foredrag

NED PÅ FULD TID

Hvordan stopper man den konstante strøm af gymnasieelever, der midt i undervisningen rejser sig for igen at skulle fylde deres drikkedunke?

Forfatteren Palle Reimann giver svaret samt en humoristisk beskrivelse af gymnasielærerens hverdag, mens den mindst ligeså tragikomiske kulisse består af begreber som new public management, omprioriteringsbidrag, selveje og OK13. Alt sammen på baggrund af hans satiriske succesroman: ’Ned på fuld tid’, som også er titlen på mange gymnasielæreres hede drøm: at komme ned i tid, så man kan klare arbejdspresset.

Palle Reimann skåner ingen i sit foredrag. Alle gymnasiets beboere, samt forældre, presse og politikere får som fortjent, og så håber forfatteren vel egentlig bare, at nogen giver svar på tiltale.

LYSBRINGERSKEN

I kan også booke Palle Reimann til et foredrag om tilblivelsen af hans debutroman ”Lysbringersken”. Det er et foredrag om hekseforfølgelse og kvindehad i middelalderen og renæssancen. Om magt og specielt den seksuelle magt mellem kønnene. Men også om at skrive fiktion baseret på historiske kilder og om at skrive på en historisk løgn. Hør om, hvordan roman blev til, hvordan den blev bygget op og hvilke tanker og problemer, der opstod undervejs.

Skriv til kontakt@forlagetkraka.dk

TILSKUD TIL FORFATTERARRANGEMENTER.

Vær opmærksom på, at man via Statens Kunstfond kan søge støtte til blandt andet honorarer til forfatterarrangementer og støtte til andre litterære arrangementer.

Se mere her: https://slks.dk/tilskud/stamside/tilskud/dansk-litteratur-i-danmark/