Indsend manuskript

Ønsker du at udgive på Forlaget Kraka?

Har du tilknytning til Sydvestjylland eller udspringer din historie af området, så er du velkommen til at sende dit manuskript til kontakt@forlagetkraka.dk. Vi modtager også gerne noveller og digte.

Forlaget modtager også gerne manuskriptet i papirform.

Send det med posten til:

Forlaget Kraka
Kirkebakken 25
6705 Esbjerg Ø

eller kom forbi adressen og aflever det personligt. Manuskriptet vil ikke blive sendt retur, men du har naturligvis mulighed for selv at komme og hente det.

Sørg for at manuskriptet er fuldstændigt og arbejdet helt igennem, før du sender det, både af hensyn til dig selv og os.

Manuskriptet registreres ved modtagelsen, og du vil efterfølgende modtage en kvittering. Vi vil også bestræbe os på at give dig et bud på, hvor lang tid det vil tage, før du modtager et svar. Vi kan dog ikke love en uddybende kritik, hvis svaret er et afslag.

Vedlæg en kort beskrivelse af manuskriptet og fortæl kort om dig selv. Husk navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse.

Vær opmærksom på, at vi ikke sender dit manuskript retur, og vi påtager os ikke noget ansvar for tilsendte manuskripter. Så lad være med at sende os originalt materiale.

I henhold til persondataloven skal du være opmærksom på, at du ved at indsende dit manuskript og dine personlige oplysninger giver dit samtykke til, at disse må registreres. Vi gemmer dit manuskript og dine oplysninger i et år fra indsendelsesdatoen.