På behørig afstand

På behørig afstand

DKK249,00

 

PÅ BEHØRIG AFSTAND

På behørig afstand er en sproglig perle, der svøber sig om sin læser med fortællingen om Thomas, der prøver at finde den plet i verden, der giver mening. Men hvordan finder man den, når man ikke en gang kan svare på, om man er ryger?

”Du har det som blommen i et æg. Hvad er det egentlig, du vil?” spørger vennen Alex, men Thomas ved det ikke. Hverken med hensyn til karrieren eller Giulia, der minder om Sandra Bullock, bare i en lidt mere kortbenet og rodet italiensk udgave.

Thomas er 29, udenlandsdansker og nylig ansat som oversætter ved EU. Men den første begejstring har lagt sig, og nu smager selv croissanterne af hverdag. En gang drømte han om en husbåd i Amsterdam og om at udrette noget stort. Nu sidder han i en klublejlighed i den billige ende af Bruxelles med praktiske IKEA-møbler og en død due på altanen.

Kategori:

Beskrivelse

Om A. C. Hansen

(f. 1970) Master i oversættelse fra l’Institut supérieur de traducteurs et interprètes. Bosiddende i Bruxelles 1990-2019, freelance sprognørd og humanitær nødhjælpsarbejder for Læger Uden Grænser siden 2005. Hun debuterede i 2019 med novellen ’De Efterladte’ i antologien Mørkets Gerninger. På Behørig Afstand er A. C. Hansens debutroman.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “På behørig afstand”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *